page.php
template-parts/page-content.php

Werken bij

Vacature docent Lichamelijke opvoeding/Bewegingsonderwijs
(ca. 0,6 fte-1,0 fte)

Per direct heeft het Jordan Montessori Lyceum Utrecht te Zeist een tijdelijke vacature voor het vak Lichamelijke opvoeding/Bewegingsonderwijs. Het betreft een tijdelijk dienstverband van ca. 0,6 fte, ter vervanging van een zieke collega. Mogelijk kan de baanomvang in de loop van de tijd uitgebreid worden naar 1,0 fte.

Het Jordan-Montessori Lyceum Utrecht te Zeist biedt montessorionderwijs op havo- en vwo-niveau. We stimuleren de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen zoals die zijn verwoord in de vier kernwaarden van het Jordan: zelfstandigheid, creativiteit, maatschappelijke verantwoordelijkheid en gelijkwaardige wijze van omgang.
Het Jordan is een kleinschalige, sfeervolle school met ca. 930 leerlingen en met een enthousiast team van ca. 100 docenten en andere medewerkers. De school kent een goede zorgstructuur en een sterk pedagogisch klimaat.
Het Jordan wil niet alleen een prettige school voor leerlingen zijn, maar ook een goede werkgever. Het een kan natuurlijk niet zonder het ander. Voor echt goed onderwijs heb je goede, gemotiveerde docenten nodig. Het Jordan biedt werknemers: goede begeleiding, goede mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en bovenal een prettige en professionele omgeving. Startende docenten worden in het eerste jaar van allerlei taken vrijgesteld en intensief begeleid.

De gymsectie heeft de beschikking over twee eigen, goed uitgeruste gymzalen, een nieuwe stormbaan en een groot sportveld naast de school.

Wij zoeken een collega die bevoegd is voor het vak Bewegingsonderwijs/Lichamelijke opvoeding of bezig is deze bevoegdheid te behalen en affiniteit en/of ervaring heeft met montessorionderwijs.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de rector van het Jordan, de heer Geert Looyschelder via 06-18583202.

Sollicitaties graag zo spoedig mogelijk per mail naar sollicitatie@jordanmlu.nl

Meer informatie over onze school kun je vinden op deze website.

 

 

Stages op het Jordan

Het Jordan hecht veel waarde aan goede stagebegeleiding. We maken deel uit van het samenwerkingsverband AOS-HUM (academische opleidingsscholen Het Utrechts Model). Onze stagebegeleiders zijn geschoold in het begeleiden van stagiairs en nemen jaarlijks de zelfscan af om hun eigen functioneren in beeld te krijgen.
Het Jordan heeft bij veel vakken een stageplaats voor derde- en vierdejaars studenten HU (onder andere: Nederlands Frans, Duits, economie, wiskunde, natuurkunde, scheikunde en biologie). Vierdejaars studenten krijgen een stagevergoeding voor de werkzaamheden die ze zelfstandig doen.
Onderschrijf je onze filosofie en heb je affiniteit met montessori-onderwijs, richt dan je sollicitatie (inclusief CV) aan de schoolopleider van de school: info@jordanmlu.nl