page.php
template-parts/page-content.php

Werken bij

Het Jordan wil niet alleen een prettige school voor leerlingen zijn, maar ook een prettige werkgever. Het een kan natuurlijk niet zonder het ander. Voor echt goed onderwijs heb je echt goede mensen nodig. Het Jordan biedt werknemers: goede begeleiding, goede mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en bovenal een goede sfeer.

Het Jordan-Montessori Lyceum Utrecht te Zeist biedt Montessori-onderwijs op havo- en vwo-niveau. We stimuleren de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen zoals die zijn verwoord in de vier kernwaarden van het Jordan: zelfstandigheid, maatschappelijke verantwoordelijkheid, creativiteit en gelijkwaardige wijze van omgang. Het Jordan is een kleinschalige, sfeervolle school met ca. 950 leerlingen en een enthousiast team.

Hieronder vind je de vacatures die het Jordan op dit moment open heeft staan. Voor meer informatie kun je contact opnemen, via de mail, met de rector Geert Looyschelder.

 

Docent wiskunde 1e graad (0,8 – 1,0 FTE)

Met ingang van 1 januari 2022  zoekt het Jordan-Montessori Lyceum Utrecht te Zeist een docent wiskunde 1e graad.

Het betreft een dienstverband voor bepaalde tijd. De mogelijkheid bestaat dat bij voldoende formatie en goed functioneren de overeenkomst wordt omgezet naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Wij zoeken een collega die:

  • bevoegd is voor wiskunde of bereid is deze bevoegdheid te behalen;
  • affiniteit heeft met ICT en Montessorionderwijs;
  • enthousiast is en de ontwikkeling van nieuw onderwijs als een uitdaging ziet.

Inlichtingen:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de rector van het Jordan, de heer Geert Looyschelder via rector@jordanmlu.nl, mobiel 0618583202 of via telefoonnummer 030-6954708

Sollicitaties per mail naar info@jordanmlu.nl

Informatie over onze school kun je vinden op deze website.