page.php
template-parts/page-content.php

Werken bij

Het Jordan wil niet alleen een prettige school voor leerlingen zijn, maar ook een prettige werkgever. Het een kan natuurlijk niet zonder het ander. Voor echt goed onderwijs heb je echt goede mensen nodig. Het Jordan biedt werknemers: goede begeleiding, goede mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en bovenal een goede sfeer. Lees in de nieuwsrubriek ‘in het zonnetje‘ hoe Jordandocenten het Jordan ervaren.

Hieronder vind je welke vacatures het Jordan op dit moment heeft. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de rector Ingrid van der Neut.

Docent economie/bedrijfseconomie
Met ingang van het nieuwe schooljaar zoeken wij een enthousiaste docent economie/bedrijfseconomie 1e graad die les gaat geven in onze onder- en bovenbouw. De betrekking omvat 0,6 – 0,7 fte voor langere tijd met uitzicht op een vast dienstverband.
Wij zoeken collega’s die zich kunnen vinden in de opvattingen van het Voortgezet Montessori Onderwijs. Beginnende docenten krijgen uitgebreide begeleiding binnen hun werktaak.

Sollicitatiebrieven voor maandag 7 mei mailen naar info@jordanmlu.nl. Gesprekken vinden plaats op maandagochtend 14 mei.