page.php
template-parts/page-content.php

Werken bij

Het Jordan wil niet alleen een prettige school voor leerlingen zijn, maar ook een prettige werkgever. Het een kan natuurlijk niet zonder het ander. Voor echt goed onderwijs heb je echt goede mensen nodig. Het Jordan biedt werknemers: goede begeleiding, goede mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en bovenal een goede sfeer. Lees in de nieuwsrubriek ‘in het zonnetje‘ hoe Jordandocenten het Jordan ervaren.

Hieronder vind je welke vacatures het Jordan op dit moment heeft. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de rector Ingrid van der Neut.

Docent Frans 1e of 2e graad

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste docent Frans (1e of 2e graad, 0,6 fte) die (z.s.m.) les gaat geven in onze onder- en bovenbouw.
Wij zoeken een collega die zich kan vinden in de opvatting van het Voortgezet Montessori Onderwijs. Het Montessori Lyceum is een Universitaire Praktijkschool.
Solliciteren kunt u via de mail tot maandag 16 december. De gesprekken staan gepland op woensdag 18 december vanaf 9.00 uur.

Surveillanten gezocht

Wij zijn op zoek naar studenten of volwassenen die tijd over hebben om te surveilleren bij tentamens in onze schoolexamenweken en het centraal examen of bij onze peilproeven voor de bovenbouw op de dinsdagmiddag.

Als surveillant ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van de toetsen. Je werkt  hierbij volgens ons toetsen- en examenprotocol onder leiding van Jordanmedewerkers. Naast het uitdelen en innemen van toetsen zijn er taken in deze functie zoals het controleren van woordenboeken en het toezicht houden tijdens de toets, gericht op het voorkomen en tegengaan van spieken en onrust.

Salaris: € 11 per uur.

Geïnteresseerden kunnen zich digitaal aanmelden via finadmin@jordanmlu.nl onder vermelding van ‘vacature surveillant’ in de onderwerpregel.