HomeNieuwsCoronaprotocol schooljaar 2021-2022
single.php
template-parts/single-content.php

Coronaprotocol schooljaar 2021-2022

Protocol excursies (25-10-2021 toegevoegd)

Streven is om excursies en reizen, ondanks corona, waar mogelijk door te laten gaan. In de volgende link is ons nieuwe protocol voor excursies en reizen te vinden. Corona-afspraken tijdens excursies en meerdaagse schoolreizen okt21

 

Met ingang van 27 september 2021 gelden op het Jordan onderstaande coronaregels. De schoolleiding verzoekt iedereen dringend zich aan deze regels te houden.

Zelftests

Er zijn zelftests beschikbaar bij de conciërge. Wie niet gevaccineerd is, wordt verzocht om twee maal per week een zelftest af te nemen.

Wat te doen bij coronaverschijnselen?
Bij coronaverschijnselen (hoesten, loopneus, verhoging) kom je niet naar school en meld je je ziek. In dat geval laat je een coronatest doen bij de GGD (je doet dus géén zelftest). Is inderdaad sprake van corona, meld dat dan door een mail te sturen naar corona@jordanmlu.nl.

 

Wat te doen bij een besmetting?
Wat als een leerling of medewerker besmet blijkt met corona? Ben je langer dan 15 minuten binnen de anderhalve meter van die persoon geweest dan geld je als nauw contact.

Omdat de regels omtrent wel of niet in quarantaine met enige regelmaat veranderen kun je via de website https://quarantainecheck.rijksoverheid.nl/nl je checken of en wanneer je je moet
laten testen en of je in quarantaine moet.