HomeNieuws‘t Jordan komt in actie
single.php
template-parts/single-content.php

‘t Jordan komt in actie

De Benefietmiddag nadert met rasse schreden. Woensdag 20 april om 15:00u beginnen we in de staula. Bij deze nodigen we jullie, leerlingen en ouders/verzorgers, van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Zoals ondertussen bekend, willen we woensdag zoveel mogelijk geld ophalen voor de oorlogsslachtoffers uit Oekraïne. Ondertussen hebben we al een aantal leuke items binnengekregen. We gaan plekken in een workshop van een bekend acteur veilen. En Glenn en Ron hebben een aantal te-laat-briefjes ingebracht. Dan kun je eens ongestraft te laat komen, zonder de volgende ochtend om 8 uur op school te moeten zijn! Dankzij Safrien hebben we ook een echte mammoetdrol in de aanbieding. Je ziet dat we dus al wat gekke items binnen hebben gekregen, maar hoe meer hoe beter! Mocht je dus zelf nog iets geks, leuks of bijzonders hebben liggen wat je wil inbrengen, dan horen we dat graag. Laat dat dan via onderstaand mailadres weten.
Om deze middag naast geslaagd ook gezellig te maken, zal een van de leerlingenbands op onze school optreden. Zij spelen eigen werk, maar misschien gaan zij ook nog nummers op verzoek en tegen betaling spelen.
Hopelijk kan er iemand van het Rode Kruis aanwezig zijn om wat te vertellen over hun werk in Oekraïne en om het geld in ontvangst te nemen.
We hopen op een grote opkomst en een nog veel grotere opbrengst voor Oekraïne!

actie@jordanmlu.nl
Sacha Janatti, Robert van Doeselaar, Niels Hendriksen en Roeland van Dis