HomePraktische infoOuderverenigingJordan AcademieJordan Academie 4 juni 2024: Hoe communiceer je met tieners?
page.php
template-parts/page-content.php

Jordan Academie 4 juni 2024: Hoe communiceer je met tieners?

De oudervereniging organisatie op dinsdag 4 juni 2024 een nieuwe inspiratie-avond voor ouders en medewerkers van het Jordan MLU. Theatergroep PlayBack speelt de voorstelling In Gesprek over communiceren met tieners.

Praten met tieners kan pittig zijn. Hoe blijf je in contact met je kind als die liegt, onbeleefd is, zich slecht kan beheersen of alleen met zichzelf bezig is? Je wil graag dat je kind zélf bedenkt wat goed voor hen is. Maar hoe kun je hier als ouder bij helpen? En waarom zijn deze ‘gedragsnormen’ zo belangrijk?

In Gesprek
Het professionele acteursteam van PlayBack gaat, aan de hand van herkenbare scènes aan de keukentafel, in gesprek met het publiek. Zowel verschillende opvoedstijlen en theorieën als algemene gesprekstechnieken komen in het spel aan bod. PlayBack geeft tips hoe je op een gelijkwaardige, maar wel begeleidende manier met je kind in gesprek gaat. Waarbij er vaak ook genoeg te lachen valt. Bekijk de trailer van PlayBack en de website van PlayBack om een indruk te krijgen.

Datum
Dinsdag 4 juni 2024 vanaf 19:15 uur.


Programma
19:15 uur      Ontvangst met koffie & thee

19:30 uur      Opening & theatervoorstelling In Gesprek

21:00 uur      Borrel

 

Aanmelden
Vanaf 22 april 2024 vanaf 17.00 uur kan je kaartjes bestellen. Je kan maximaal twee kaarten per persoon bestellen. Deelname is gratis. Het aantal plekken is echter beperkt, dus wees er op tijd bij. Mocht je je hebben aangemeld maar onverhoopt niet kunnen komen, stuur ons een bericht zodat we je kaartje aan iemand anders kunnen geven.